salam .. thankz pd yg dh follow kami .. kmi terharu cgt .. jutaan trimas yaa .. hehe .. kmi bru lg dlm dunia blog ni .. 2 yg kmi xpndai cgt nk reka2 blog ni .. hrp da yg sudi ajaQ kmi noh ..

Saturday, 26 March 2011

PERINGATAN BUAT KAUM HAWA

salam...

apa khabar semua ??? apa khabar iman kita???
harap semuanya sihat ya...alhamdulillah...

semalam efa ada menerima 1pic yang membuatkan bulu roma Efa meremang..huhu...
cuba tengok gamba di bawah ni...CUCI BRA dan PAKAIAN2 BARU Anda, sebelum dipakai. Banyak orang yang melakukannya, ini sebagai peringatan bagi yang tidak melakukan-nya. Baca dan persiapkan diri Anda untuk melihat gambar ini. Kita tidak tahu parasit apa yang ada didalam pakaian ketika kita membelinya.


CUCI BRA BARU Anda sebelum Anda memakainya!! Jadikan kebiasaan mulai dari sekarang untuk mencuci pakaian baru Anda sebelum memakainya, ini SANGAT PENTING!!!

kisahnya berbunyi begini :


Setelah Susan McKinley (Antropologis) pulang setelah ekspedisi di Amerika Selatan, ia menyadari ada ruam aneh di payudara sebelah kirinya, tidak ada yang tahu itu apa, dan dia fikir ruam itu akan hilang seiring waktu.
Setelah dia kembali, dia menemui doktor kerana sudah dia mula berasa rasa sakit. Doktor tidak tahu penyakit apa yang dideritanya, doktor memberikannya antibiotik dan krim khusus.

Setelah berselang rasa sakitnya tidak hilang dan payudaranya semakin panas dan mulai berdarah. Dia memutuskan untuk membalut pendarahan itu, bagaimanapun rasa sakitnya semakin bertambah, dia mulai mencari doktor2 terbaik.

Dr. Lynch tidak bisa mendiagnosis infeksi apa yang terjadi dan meminta Susan untuk mencari temannya yang ahli dalam bidang Dermatologi. Susan menunggu selama 2 minggu dan akhirnya dapat bertemu Dermatologist tersebut.


Susan terkejut, setelah dia membuka balutan di payudaranya , mereka menemui larva bertumbuh dan bersarang dalam pori2 dan dalam luka payudaranya,sesekali mahkluk jahat ini masuk dalam pori2 dan muncul di lubang sebelahnya, yang dia tidak tahu adalah lubang itu sangat dalam dari yang dia bayangkan. Larva ini memakan lemak, lapisan kulit dan kanal susu payudaranya!
Nauzubillahiminzalik...

buat semua pembaca, basuhlah sebelum memakai pakain yang baru dibeli..bukan sahaja pada kaum hawa, buat kaum adam juga...

xsemestinya larva ni bersarang kat payudara saja kan... mana2 anggota badan yang tersembunyi dan tertutup...huhuhu...

minta ALLAH jauhkan dari kita semua.. amin...

ALLAH menurunkan pelbagai penyakit dan bala supaya kita sedar yang masa untuk kita beramal di dunia ini semakin singkat...

wallahualam...

1 comment: